Általános Szerződési Feltételek

ÜZEMELTETŐ ADATAI:

Név: Rákos-Zichyné Brjeska Mónika
Székhely: 1172 Budapest, Hősök tere 21.
Adószám: 55794341-1-42

E-mail: moni@dietastanacsok.hu
Telefon:  +36 30 473 33 61
Kapcsolattartó neve: Brjeska Mónika

 

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK:

1. Regisztráció, adatkezelés

1.1 A vásárláshoz nem szükséges regisztrálnod.

1.2 A weboldal használata során rendelkezésre bocsátott személyes adataidat bizalmasan kezelem, harmadik fél részére nem adom át, kivétel kiszállítást végző szolgáltató.

1.3 Adataid törlését, módosítását a rendszerből, bármikor írásban kérheted.

1.4 A “Diétás tanácsok Mónitól” weboldal szolgáltatásait bárki igénybe veheti, amennyiben magára nézve kötelezőnek ismeri el a jelen ÁSZF-ben foglaltakat. 

2. A szolgáltatás kiválasztása, megrendelés elküldése

2.1. A vételár, mindig a kiválasztott szolgáltatás mellett feltüntetett összeg. Ajándékkártya vásárlásánál választhatsz online vagy fizikai kártyát. Fizikai kártya esetén szállítási költséget számítok fel. A weboldal tulajdonosa az árváltozás jogát fenntartja, ami minden esetben a weboldalon megjelenéssel egy időben lép életbe. Ha az árváltozás előtt adtad le rendelésed, az abban szereplő árakat nem befolyásolja.

2.2 A szolgáltatás kiválasztása után, előre utalással van lehetőséged fizetni. A fizikai ajándékkártya kiszállítása futárszolgálattal történik.

2.3 A megrendelés leadása nem minősül szerződésnek, szolgáltatás esetén az időpontegyeztetésig, online és fizikai anyagok esetén a kiküldésig szabadon és következmények nélkül módosítható, illetve lemondható elektronikus levélben. A szerződés az áru megvásárlása során jön létre.

Amennyiben a csomagot nem veszed át, csak a szolgáltatás díja kerül visszautalásra, a szállítási költség nem, ami egységesen 2000 forint.

Elérhetőségek: 
E-mail: moni@dietastanacsok.hu
Telefon:  +36 30 473 33 61
Kapcsolattartó: Brjeska Mónika

3. Megrendelés visszaigazolása

3.1. Megrendelést követően 48 órán belül emailben vesszük fel a kapcsolatot.

4. Szállítási, fizetési lehetőségek

Hogyan fizethet?

4.1 Előre utalás: 
A rendelt szolgáltatás, termék árát a megadott bankszámlaszámra kell utalni.
Az utalás beérkezését követően felveszem veled a kapcsolatot, illetve fizikai ajándékkártya esetén útjára indul a csomag. 

5. Elállás joga, módja, következményei

5.1 Amennyiben a megrendelt szolgáltatást mégsem kívánod igénybe venni, lehetőséged van lemondani. Ebben az esetben a szolgáltatás díjának teljes összege visszautalásra kerül, amennyiben a tanácsadás időpontja előtt legkésőbb 24 órával kerül lemondásra. Amennyiben 24 órán belül kerül lemondásra, a szolgáltatás díjának 50%-a kerül visszatérítésre. Ha nem jelzed a lemondást, abban az esetben a szolgáltatás díja nem kerül visszatérítésre.  

5.2 Lemondási szándékod jelzését kizárólag emailben (moni@dietastanacsok.hu) fogadom el.

5.3 Ajándékkártya (fizikai) vásárlása esetén amennyiben a csomag átvétele bármilyen okból meghiúsul, a vételár visszatérítésre kerül, melyből a szállítási költséget (egységesen 2000 ft.) levonom. Amennyiben újraszállítást kérsz, ennek díja 2000 forint.

A csomag átvétele után az ajándékkártya értékének visszaigénylésére nincs lehetőség.

Kizárólag csak arra a bankszámlaszámra történhet visszautalás, amely számláról a vételár beérkezett.


Elérhetőségek: 
moni@dietastanacsok.hu
+36 30 473 33 61