Bemutatkozás

Brjeska Mónika vagyok...


A Semmelweis Egyetem Egészségtudományi karán végeztem dietetikusként. A diploma megszerzése után kórházban helyezkedtem el, ahol a fekvő- és járóbeteg ellátás során a naprakész elméleti tudás mellett széles körű gyakorlati tapasztalatot szereztem a neurológia, onkológia, diabetológia, endokrinológia, nephrológia, stb. területén. Dietetikusként feladatomnak érzem a táplálkozással kapcsolatos gyakori tévhitek eloszlatását.
Az egyénre szabott dietetikai tanácsadások során mindig egy csapatként dolgozunk. A szakmai ismereteim és tapasztalataim révén át tudom adni a szükséges tudást, valamint megbeszéljük az előttünk álló feladatokat, amik beilleszthetők a hétköznapokba, a későbbi konzultációk feladata pedig, hogy megoldjuk a felmerülő problémákat, és erősítsük a szükséges motivációkat.
Szeretném megismertetni az emberekkel mi mindent tehetünk azért, hogy egészségünket megőrizzük, a betegségeket megelőzzük, és javíthassunk az életminőségünkön. Mindezt úgy, hogy közben az étkezések élvezete is az élet része marad.
Az egészséges életmódon kívül szakterületeim: inzulinrezisztencia, PCOS, diabetes mellitus különböző típusai, pajzsmirigy működési zavarok, valamint daganatos betegségek, szív- és érrendszeri megbetegedések, emésztőszervi betegségek, stb.

Fentiek mellett hatékony segítséget tudok adni egy komplex egészségtámogató étkezési szokásrend kialakításában.

http://dietastanacsok.hu/ordered/53781/pic/IMG_2146.jpeg?_gl=1*183vt57*_ga*MTQ2NzE4ODQzNi4xNjk5NzMyMjIx*_ga_NVJP6ZE7ZL*MTcwNzMxNjY0Mi40LjEuMTcwNzMxNzY2NS4yNy4wLjA.