Konzultáció

A fenntartható egészségtámogató étrend nem csak a “táplálkozással”, tehát a kalóriákkal és a tápanyagokkal foglalkozik, hanem összességben “étkezéssel”, ami magába foglalja a táplálkozást is, de ennél sokkal összetettebb, hiszen ott vannak benne az étkezési szokások, az ételekkel való kapcsolat, az étkezés körülményei, a tápanyagokkal, ételekkel, étkezésekkel kapcsolatos gondolatok és így tovább. És ahhoz, hogy hatékonyan be lehessen építeni egyénre szabottan az egészségtámogató étrendi javaslatokat, először fontos megoldani az esetleg fennálló étkezési rendellenességeket, problémákat, feloldani például a bizonyos ételekhez társuló bűntudat érzését, hiszen ezek hosszútávon mind negatív hatnak az általános egészségi állapotra.

Segítek olyan gondolkodásmódot, rugalmas szokásrendet kialakítani, amivel megfelelő döntéseket hozhatsz akár egészségtámogató, akár terápiás táplálkozás során.

Konzultációra a lap alján lévő űrlap kitöltésével tudsz jelentkezni (előre utalással). Az utalás beérkezése után 48 órán belül emailben felveszem veled a kapcsolatot .
Az online ajándékkártyát utalás után emailben küldöm ki, a fizikai ajándékkártyát utalás után GLS szállítja házhoz.

 


Konzultáció típusok:

SZEMÉLYES/ONLINE DIETETIKAI KONZULTÁCIÓ - 14000 ft.

Időtartam: általában 1-1,5 óra

Helye: XI. ker. Orlay utca / online

Tartalma:
- az anamnézis, vagyis a kórelőzmény felvétele
- állapotfelmérés
- 3 napos étkezési napló és kérdőív elemzése
- orvosi diagnózis és laborleletek alapján összeállított személyre szabott étrendi és életmódbeli tanácsok

 

KONTROLL - 10000 ft.

Időtartam: 30-40 perc

Tartalma:

A kontroll során az első találkozás után felmerülő problémákat, kérdéseket, és a konzultációt megelőző napokban vezetett táplálkozási naplót beszéljük át.

 

KONTROLL CSOMAG - 27000 ft.

Tartalma:

- 3 alkalom kontroll dietetikai konzultáció

- hétről hétre személyre szabott gyakorlati feladatok emailben

A kontroll során az első találkozás után felmerülő problémák megoldásával haladunk tovább lépésről lépésre, a felmerülő kérdéseket, nehézségeket és a konzultációt megelőző napokban vezetett táplálkozási naplót beszéljük át.

 

1 ALKALMAS PÁROS DIETETIKAI KONZULTÁCIÓ - 24000 ft.

Időtartam: általában 1,5-2 óra

Tartalma:
- az anamnézis, vagyis a kórelőzmény felvétele
- állapotfelmérés
- 3 napos étrendi napló  és kérdőív elemzése
- orvosi diagnózis és laborleletek alapján összeállított személyre szabott étrendi és életmódbeli tanácsok

 

KÉRDEZZ-FELELEK EMAIL (3 vagy 5 db) - 1500-2000 ft.

Ha voltál már első dietetikai tanácsadásomon, és utólag vagy a kontrollig felmerül egy egyszerű kérdésed, amire szeretnél mihamarabb választ kapni, akkor neked való ez a lehetőség. 

Abban az esetben, ha úgy érzem, hogy a kérdést szakmailag nem lehet megfelelően megválaszolni emailben, hanem kontroll tanácsadásra lenne szükség, akkor azt jelzem, és ebben az esetben nem használódik fel az email-es alkalom.

 

DIETETIKAI KONZULTÁCIÓS CSOMAG - 44000 ft.

A csomag tartalma:
- Első komplex tanácsadás, ami tartalmazza az anamnézis, vagyis a kórelőzmény felvételét, állapotfelmérést, 3 napos étrendi napló és kérdőív elemzését, orvosi leletek, laborleletek átnézését

- személyre szabott gyakorlati feladatok emailben hétről hétre

- 3 alkalommal kontroll konzultáció

Melyiket szeretnéd?